Jäsenyys

Näin hoidat jäsenyysasiat kuntoon

Liity jäsenrekisteriin

Ylläpidämme judojaoksen jäsenrekisteriä SuomiSport -palvelussa. Judojaoksen jäsenenä saat osallistua judoharjoituksiin sekä judoliiton kilpailuihin ja tapahtumiin. Yli 15-vuotiailla on myös äänioikeus seuran kokouksissa. Jäsenyys sisältää myös judovakuutuksen, eli sitä ei tule ostaa erikseen.

HUOM!

  • Junioreiden peruskurssi: liitä harrastava lapsesi jäseneksi.

  • Perhejudo: liitä harrastava lapsesi jäseneksi.

  • Aikuinen harrastaja: liitä itsesi jäseneksi.


Liity/liitä harrastaja jäsenrekisteriin tästä kutsulinkistä (suomisport.fi).

Kirjaudu, anna kysytyt tiedot ja hyväksy kutsu.


Odota jäseneksi hyväksymistä

Tilaa odotellessasi judopuku tästä linkistä!

Jäsenrekisterivastaava käy hyväksymässä liittymispyynnöt päivittäin. Odotellessa kannattaa asentaa puhelimeen suomisport-sovellus (android tai iPhone) , jolla on helppo maksaa jäsenmaksut, ilmoittautua harjoituksiin, maksaa vyökokeet sekä vastaanottaa judojaoksen viestintää.

Liikuntaetu!

Judojaos ottaa vastaan myös SmartumPay, ePassi, Edenred ja Eazybreak mobiilimaksuja jäsenmaksuksi. Ota ennen maksamista yhteyttä: riku@nevala.info / 044 09 06 780 (myös whatsapp käy).


Käytännössä maksat 100€ Budokan ry Judo -käyttöpaikalle edellämainituissa liikuntaetu-palveluissa, jäsenrekisterivastaava tarkastaa että maksu tuli perille, ja merkitsee jäsenmaksun hoidetuksi (maksu voi näkyä avoimena suomisportissa, mutta siitä ei tarvitse välittää).


Huomaa että liikuntaetu on henkilökohtainen, sillä ei voi maksaa lapsen harrastusta.

Jos maksat liikuntaedulla, älä maksa jäsenmaksua toistamiseen allaolevilla ohjeilla!

Maksa jäsenmaksu ajallaan

Syyskauden jäsenyys maksaa 100€, se näkyy Suomisport -sovelluksessa Maksut -kohdassa. Valitsemalla maksun pääset maksamaan jäsenyyden, käytettävissä on useiden pankkien verkkopankkimaksut, sekä useita mobiilimaksutapoja.

Jäsenrekisterivastaava ostaa jäsenille vakuutukset nippuostona. Halutessasi voit maksaa myös kevään jäsenmaksun (myös 100€) etukäteen.